Fotoshoot van de werkvloer

27 augustus 2019

Pricon is trots op haar medewerkers en daarom kiest Pricon ervoor om geen stockfoto’s te gebruiken voor de website, maar foto’s van haar eigen medewerkers. De foto’s zijn ook gemaakt door onze eigen medewerker Harrie. Wij vinden de foto’s heel erg goed gelukt en ze geven een goed beeld over de sfeer op onze werkvloer en onze werkwijze.

De foto’s zullen de komende tijd gebruikt worden voor de nieuwsberichten en op de website. Wij willen onze collega’s bedanken voor het meewerken aan de fotoshoot.  

Harrie is een collega die het werk bij Pricon combineert met een andere baan. Harrie is zzp’er en timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg als fotograaf. De medewerkers van Pricon hebben hem zien uitgroeien tot een fotograaf die zich heeft gespecialiseerd op het gebied van portretten. En wat is er dan mooier dan de foto’s voor onze website en social media kanalen te laten maken door onze eigen huisfotograaf Harrie!

Hij werkt ruim 15 jaar bij Pricon als senior agent en is met name werkzaam in de avonduren en ’s nachts. Veel van onze klanten die een 24/7 dienst bij ons afnemen zullen Harrie ongetwijfeld kennen.

Wilt u meer weten over het werk van Harrie, zie: http://oudehampsink.nl

Een kleine preview van een websitefoto ziet u hierboven.