Skip to content

MKB

Als MKB kan het moeilijk zijn door te groeien, de corebusiness sterk te houden en tegelijkertijd dezelfde kwaliteit klantenservice te bieden die uw klanten aan het begin ervoeren. Met dat laatste punt kunnen wij u verder helpen. 

24/7 bereikbaarheid als MKB

Bij MKB’s is er altijd genoeg werk te verrichten. Werken bij een Midden- en Klein Bedrijf met maximaal 250 medewerkers betekent vaak dat de klantenservice over een beperkt aantal mensen verdeeld moet worden. Naarmate het bedrijf groeit en er meer klanten en opdrachten binnenkomen, wordt het uitdagender om dezelfde kwaliteit klantcontact te behouden. Dit is een risico dat u niet wilt nemen en daarom het beste kunt voorkomen. Veelvoorkomende frustraties bij MKB’s rondom klantcontact zijn:

  • Overbelasting van het klantenserviceteam door groeiende klantenvolumes.
  • Risico op kwaliteitsverlies in klantenservice bij toename van taken.
  • Mogelijkheid van gemiste zakelijke kansen door onbeantwoorde oproepen.
  • Toenemende druk op het behouden van klanttevredenheid bij groeiende bedrijfsactiviteiten.
Video afspelen
focus

Voorkom imagoschade

Een potentiële klant belt net op het moment dat uw team het druk heeft. De telefoon gaat onbeantwoord, en daarmee verdwijnt een waardevolle zakelijke kans. Een gemiste oproep betekent niet alleen het verlies van een klant, maar kan ook schade toebrengen aan uw bedrijfsimago. Is het niet tijd om deze uitdagingen aan te pakken en uw klantenservice naar nieuwe hoogten te tillen?

Pricon begrijpt de specifieke behoeften van MKB’s en biedt op maat gemaakte oplossingen om uw klantenservice vlekkeloos te laten verlopen. Met onze 24/7 bereikbaarheid zorgen we ervoor dat geen enkele klantvraag onbeantwoord blijft. Of het nu gaat om het afhandelen van serviceverzoeken, het oplossen van problemen met bestellingen, of het verstrekken van informatie over uw diensten, wij staan paraat om snel en accuraat te reageren. Samen tillen we uw klantenservice naar een nieuw niveau en voorkomen we gemiste kansen en imagoschade.

Hoe gaan wij met uw klanten om?

Onze diensten zijn ideaal voor MKB’s. Met onze 24/7 klantenservice, storingsdienst en receptie voorkomt u het missen van belangrijke opdrachten en behoudt u uw klanten. Zo versterken we uw klantenbinding en voorkomen we dat uw concurrenten kunnen ingrijpen.

We begrijpen volledig de behoeften van uw klanten op basis van de informatie die u verstrekt. Onze aanpak is flexibel en afgestemd op uw werkwijze, met de wensen van u en uw klanten voorop. Onze missie is om u te ondersteunen bij het handhaven van uitstekende dienstverlening aan uw klanten.

Met onze gedetailleerde gespreksnotities blijft u altijd op de hoogte van wat er besproken is. Geen enkele oproep blijft onbeantwoord dankzij onze toegewijde medewerkers, die elke klant optimaal helpen met ons op maat gemaakte antwoordscript. Het script is speciaal ontworpen voor uw bedrijf, waardoor uw klanten geen verschil merken tussen Pricon en uw eigen team. Zo fungeren we als een naadloze uitbreiding van uw bedrijf, altijd klaar om professionele klantenservice te bieden.

Pricon-website-10
jomgen-bril

Neem contact met ons op

Klaar voor zorgeloze ondersteuning voor uw MKB? En wilt u zich daarnaast volledig kunnen richten op belangrijke afspraken, terwijl uw klanten professioneel worden bijgestaan?

Laten we dan samen kijken welk pakket het beste bij uw bedrijf past. Neem contact op met onze sales adviseur voor een persoonlijk advies.

Gratis whitepaper

Tips voor het opzetten van een kwalitatief sterke klantenservice

Waarom uw klantenservice uitbesteden?

24/7 bereikbaar

Bereikbaarheid is alles in de huidige 24/7 maatschappij.

Een ervaren team

Wij werken met een ervaren team, waardoor u profiteert van jarenlange ervaring.

Kostenbesparing door efficiëntie

U betaalt alleen voor de minuten die wij aan het helpen van uw klanten besteden.

Ontzorgen

Door het uitbesteden heeft u meer tijd en aandacht voor de zaken waar u het verschil kunt maken.

Altijd persoonlijk contact

Persoonlijke telefoonaanname wanneer uw klanten daar behoefte aan hebben.

Consistentie

Uw klanten worden voortaan altijd consistent op dezelfde effectieve manier geholpen.

Uw behoeften staan centraal. Waar mogen wij u mee helpen?

Gratis voorstel op maat?

Bel met onze sales adviseur voor een persoonlijk advies

Of laat uw gegevens achter en we bellen u

Waarom Pricon?

Hoge kwaliteit

Onze medewerkers werken gemiddeld 7,5 jaar bij ons en worden constant getraind.

Ervaring

30 jaar ervaring met de grootste en kleinste bedrijven van vrijwel alle branches.

Klanttevredenheid

Uw behoeften staan bij ons centraal. Wij hebben een hoge klanttevredenheid, waar wij trots op zijn.

Eerlijke prijs

Pricon biedt een top prijs-kwaliteitverhouding. Al vanaf € 25,- start u bij ons!

Een stevig fundament voor een langdurige samenwerking

“Pricon staat voor professionele dienstverlening, denkt mee en komt gemaakte afspraken na.”

Case: Lefier

Lefier kan door de samenwerking met Pricon de bereikbaarheid buiten kantoortijden borgen en de huurders 24/7 een goede service bieden.

“De dienstverlening is afgestemd op de onze wensen en we kunnen snel schakelen in de dienstverlening door de korte lijnen met Pricon.”

Deze merken gingen u voor

Pricon is verantwoordelijk voor het klantcontact van veel ondernemingen in Nederland. Het taalgebruik en het bijbehorende script worden in lijn met de merkwaarde overgebracht naar de klant. 

Ons gevarieerde portfolio zorgt niet alleen voor kennis binnen uw branche, maar ook voor de juiste aanpak op de lange termijn. Wij helpen u en uw klant graag verder.

Deze merken gingen u voor

Pricon is verantwoordelijk voor het klantcontact van veel ondernemingen in Nederland. Het taalgebruik en het bijbehorende script worden in lijn met de merkwaarde overgebracht naar de klant. 

Ons gevarieerde portfolio zorgt niet alleen voor kennis binnen uw branche, maar ook voor de juiste aanpak op de lange termijn. Wij helpen u en uw klant graag verder.

 

Uw klantenservice uitbesteden?

Download onze brochure

Lees op uw gemak welke oplossing bij uw onderneming past.

Veelgestelde vragen

We kunnen hierop geen vast antwoord geven. Eerst willen we weten wat u nodig heeft. Op basis daarvan geven wij u advies over de beste oplossing. Neemt u even contact met ons op waarna we u snel een indicatie kunnen geven. In het algemeen is de reactie van onze potentiële klanten dat het meevalt qua prijs. Bovendien berekenen we in tegenstelling tot vele anderen alleen kosten die gerelateerd zijn aan de duur van het gesprek. Een transparante methode.

De telefoon wordt aangenomen met uw bedrijfsnaam eventueel aangevuld met de naam van de medewerker, afhankelijk van uw wensen. De medewerker weet exact wat die wens is omdat die bij de aanname van een gesprek op het scherm wordt geprojecteerd. Hoewel onze medewerker een met u afgestemde procedure moet doorlopen, zal het nooit een “leesoefening” zijn, maar altijd een natuurlijk gesprek. Onze medewerkers zijn getraind om ook lastige gesprekken op een rustige professionele wijze af te handelen.

Iedere klant ontvangt zijn eigen unieke doorschakelnummer, dat gekoppeld is aan een applicatie met alle klantgegevens. De medewerker ziet gelijk op een beeldscherm al uw gegevens inclusief aanneemzin.

Wij werken voor tal van haar klanten op de klantspecifieke systemen, waardoor zowel onze klanten als medewerkers werken met up-to-date informatie. Of dit ook in uw situatie kan, bekijken we klantspecifiek. Neemt u daarvoor even contact met ons op.

U kunt op ieder gewenst moment uw instructies wijzigen. Dit kan een eenmalige instructie zijn, maar ook permanente. Bij voorkeur kunt u dit doorgeven per mail via een speciaal voor klanten ingesteld mailadres. Dit mailadres wordt 24/7 “bewaakt” om aanpassingen gelijk door te kunnen voeren.

U kunt gesprekken in het Nederlands, Duits en Engels laten opvangen.

1: Toets *21*

2: Toets nu het doorschakelnummer van Pricon in

Sluit af met een #

4: Wacht op de onderbroken kiestoon en leg de hoorn neer. Al uw gesprekken worden nu doorgezet naar Pricon.

5: Desgewenst kunt u een controle uitoefenen door met uw eigen telefoon uw eigen nummer te bellen. Als het goed is, komt u dan bij Pricon uit.

Met #21# zet u de doorschakeling weer uit.

Als u voor Pricon kiest, dan zullen wij samen het script gaan maken dat gebruikt zal worden om u klanten te woord te staan. Dit is een heel belangrijke stap, want tijdens het maken van het script komen uw jarenlange ervaring en kennis met eigen klanten en de jarenlange ervaring van ons met het uitbesteden van klantenservice samen. Een goed script bij een bedrijf waarin u in vertrouwen heeft, zal resulteren in tevreden klanten. 

Na elk gesprek wordt een notitie gemaakt. Hierin wordt alle informatie gezet die u van ons over de gesprekken wenst, zoals de naam van de beller, waarover de klant belde, wat de gewenste vervolgstap is, etc. Zodra onze medewerker de notitie van het gesprek afrondt, krijgt u een notificatie met alle informatie. Zo weet u precies wat er tijdens alle gesprekken is besproken. 

Jullie leveren maandelijks een Excel-bestand/online-bestand aan met jullie rooster. Ons zelf ontworpen systeem geeft aan de hand van deze informatie automatisch aan naar wie moet worden doorverbonden. Hierdoor wordt altijd de juiste persoon bereikt (en worden fouten voorkomen). Vinden er wijzigingen in het rooster plaats, dan kan dit altijd worden aangepast. Als het geen haast heeft, kan dit via callin@pricon.nl en bij spoed kunt u altijd met ons bellen. Het telefoonnummer hiervoor is 085-7733377 en staat net als het mailadres 24/7 onder bewaking.

Uiteraard! Via een API-koppeling kunnen wij in uw agenda afspraken inplannen. Wij kijken in uw agenda wat mogelijk is en plannen in diezelfde agenda afspraken voor u in. Daarnaast krijgt u een melding van ons dat er een nieuwe afspraak gepland staat.

Wij zijn op elk moment van elke dag van het jaar bereikbaar via ons algemene nummer: 085-7733377. Dan zal u eerst een van onze klantenservicemedewerkers aan de lijn krijgen, die u zal doorverbinden met de medewerker die u het beste kan helpen. Dan ervaart u zelf hoe uw klanten u straks 24/7 kunnen bereiken.

Dat zijn performance cijfers. Wij streven ernaar 80% van alle aangeboden calls binnen 30 seconden aan te nemen.

Zodra alle documentatie rond is, binnen 2 weken.

Nee, afhankelijk van het niveau en ervaring van de medewerker wordt deze beschikbaar gemaakt voor bepaalde lijnen.

1 kalendermaand.

€ 125,- voor de basisinrichting.

Heeft u een vraag?

Laat uw gegevens achter of neem contact met ons op.

Ik heb een vraag over een dienst

Uw whitepaper komt er zo aan

Waar kunnen we het whitepaper naartoe sturen?