Skip to content

Assen is zowel een stad als een gemeente in het noorden van de Nederlandse provincie Drenthe. Daar is het ook nog eens de hoofdstad van de provincie Drenthe. Assen is een middelgrote gemeente met bijna 70.000 inwoners. De stad Assen grenst aan prachtige natuur die doorloopt in de woonwijken. Assen is een ambitieuze stad met een innovatief en duurzaam beleid.

Wat de Gemeente Assen over de samenwerking met Pricon zegt: 

De gedachte die ons had kunnen weerhouden om met Pricon samen te werken was een slechte dienstverlening of slechte ervaringen van andere organisaties en interne collega’s. Maar dat is nooit het geval geweest, want wij zijn zeer tevreden over Pricon. Jullie helpen ons bij het beantwoorden van spoedtelefoontjes buiten onze openingstijden. Hierbij handelen jullie snel en zijn flexibel. Ook bij storingen bij ons. 

Wat wij het meest waardevolle van de samenwerking met Pricon vinden is dat bij Pricon woord ook echt woord is. Wat jullie beloven doen jullie ook! Andere voordelen vinden wij dat jullie benaderbaar, betrouwbaar en proactief zijn. En daarom zouden wij Pricon altijd aanbevelen bij onze relaties. 

Lambertus Oene Luik, Coördinator Kenniscentrum & aanmeldteams sociaal domein

Heeft u een vraag?

Laat uw gegevens achter of neem contact met ons op.

Ik heb een vraag over een dienst