Skip to content

Heeft u het al gezien? Na weken van toewijding en hard werken kunnen wij met trots meedelen dat onze nieuwe website live is. 

Pricon staat voor kwaliteit, persoonlijkheid en ervaring. Deze kernwaarden komen duidelijker naar voren op de nieuwe website. De nieuwe site is gebruiksvriendelijker, visueler, interactiever en geeft betere toegang tot de webpagina’s. Ook kunt u als bezoeker gebruik maken van onze kennisdeling, lezen over klant successen en u kunt onze vernieuwde brochure downloaden. 

Om voor u als bezoeker eenvoudig inzicht te creëren in de kosten van onze dienstverlening, kunt u zelf vrijblijvend een pakket samenstellen. U geeft aan wat u zoekt (dagservice of 24/7 opvang), welke ondersteuning u zoekt (telefonisch, email of storingsdienst) en hoeveel ondersteuning u denkt nodig te hebben. Wij sturen u vervolgens een gratis kostenindicatie. 

Klantenservice staat nooit stil. Dat geldt ook voor onze website. Wij zullen de website regelmatig updaten met meer kennisdeling, meer succesverhalen en meer nieuwtjes. Wilt u op de hoogte blijven van alles rondom klantenservice? Neem dan regelmatig een kijkje op onze website. 

Heeft u een vraag?

Laat uw gegevens achter of neem contact met ons op.

Ik heb een vraag over een dienst