Skip to content

Wij hebben ervoor gekozen om de klantenservice uit te besteden, omdat goed bereikbaar zijn van groot belang is voor een advocatenkantoor. Cliënten en derden willen te woord gestaan worden als zij bellen. Dit is van belang voor de klanttevredenheid. Wij ontvangen dagelijks veel telefoontjes, zowel nationaal als ook internationaal en voor ons is het niet altijd mogelijk alles te kunnen beantwoorden. Hiervoor hebben wij contact gezocht met Pricon. Zij fungeren voor ons als achterwacht en vangen voor ons de telefoontjes op die wij zelf niet kunnen oppakken. Hierdoor wordt iedereen altijd te woord gestaan, hetgeen een must is in onze branche.

Wij hebben voor Pricon gekozen, omdat zij meerdere advocatenkantoren als klant hebben en daarnaast ook meerdere talen spreken. De advocatuur is een bijzondere tak van sport en hierin moet men ervaring hebben. Pricon is goed benaderbaar, toegankelijk en flexibel. Er wordt altijd meegedacht, ook als de instructies buiten het protocol vallen. Zij fungeren voor ons als achterwacht voor inkomende telefoongesprekken die wij niet kunnen aannemen. Wij ontvangen vervolgens per e-mail de terugbelverzoeken.

Het uitbesteden van de klantenservice heeft ons een goede bereikbaarheid opgeleverd en dat brengt rust met zich mee. De medewerkers hebben hierdoor meer focus voor hun eigen werkzaamheden, terwijl het inkomende verkeer toch netjes wordt afgehandeld.  Het is van grote waarde om altijd bereikbaar te zijn; cliënten worden altijd te woord gestaan. Een cliënt zal nooit het gevoel krijgen dat het kantoor onbereikbaar is. Hiermee proberen we de klanttevredenheid zo hoog mogelijk te krijgen en proberen we het risico voor een overstap naar een ander kantoor te minimaliseren. Daarom vinden wij de flexibiliteit en de korte lijnen het fijnst aan de samenwerking met Pricon. 

Om eerdergenoemde redenen zouden wij Pricon zeker aanbevelen bij onze relaties. Het is een waardevolle aanvulling op onze kantoororganisatie. De diensten van Pricon sluiten geheel aan op hetgeen wij belangrijk vinden: onze cliënten. Wij zouden Pricon beschrijven als een waardevolle aanvulling op een kantoororganisatie waarbij professionaliteit en flexibiliteit de kernbegrippen zijn.

 Pierrette Kuipers – Jurist/ Vestigingsmanager bij TLC Advocaten

Heeft u een vraag?

Laat uw gegevens achter of neem contact met ons op.

Ik heb een vraag over een dienst