Skip to content

Hoe ziet je dag als Klantenservice medewerker eruit?

Werken bij Pricon

Bij Pricon krijg je elke dag nieuwe kansen om klanten tevreden te stellen. Zo zetten wij ons samen in om de behoeften van onze opdrachtgevers te vervullen. Als Klantenservice medewerker doe je dus niet alleen sociaal werk, maar ook zeer nuttig werk! Dit doen we met ons diverse team, bestaande uit starters, ervaren professionals en een groot aantal 50 plussers. Benieuwd naar hoe jouw dag eruit zou zien als Klantenservice medewerker? Lees dan snel verder!

Hoe ziet je dag eruit?

Als klantenservice medewerker bij Pricon is geen dag is hetzelfde. Elke ochtend begint met nieuwe uitdaging en een kans om klanten te helpen en hun ervaring te verbeteren. Na het opstarten van je computer en het opzetten van je headset, haal je je telefoon van de nachtstand. Er komen vanaf dat moment diverse telefoontjes binnen van klanten. 

Klanten bellen met vragen of problemen, en jij bent het eerste aanspreekpunt om ervoor te zorgen dat elke klant de beste service krijgt. Soms gaat het om het verstrekken van informatie, terwijl op andere momenten creatieve oplossingen nodig zijn om problemen of vragen op te lossen.

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat elke klant tevreden is. Naast de diversiteit aan taken en klantgesprekken biedt Pricon ook flexibele werktijden. Je kunt flexibel worden ingeplant. Op deze manier kun je de ideale balans tussen werk en privé creëren op basis van jouw beschikbaarheid! Maar omdat we een 24/7 bedrijf zijn, verwachten we wel dat je ook in de avonden en weekenden inzetbaar bent.

Wat zijn de vaardigheden en eigenschappen die je nodig hebt?

Bij Pricon zijn we ervan overtuigd dat iedereen met de juiste instelling en eigenschappen een uitstekende Klantenservice medewerker kan zijn. Je hebt daarom geen specifieke opleiding of jaren ervaring nodig om bij ons te beginnen. Wat we wél belangrijk vinden, zijn goede communicatievaardigheden, empathie, en het vermogen om problemen op te lossen.

Als Klantenservice medewerker ben je namelijk het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en opdrachtgevers. Daarom is het belangrijk dat je goed kunt communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Je moet in staat zijn om klanten vriendelijk en begripvol te woord te staan, zelfs in lastige situaties. Ook is het belangrijk dat je snel en effectief oplossingen kunt vinden voor diverse vragen en problemen. Flexibiliteit en stressbestendigheid zijn daarbij ook essentieel.

Kortom, als je graag met mensen werkt, problemen oplost en altijd streeft naar de beste service, dan is een baan als Klantenservice medewerker bij Pricon echt iets voor jou!

Dit levert ‘t je op !

Heel leuk team

Bij Pricon hebben we een geweldige mix aan collega’s. Van starters tot ervaren professionals die nog lang niet met pensioen willen. De sfeer is positief, er wordt veel gelachen en we organiseren regelmatig leuke activiteiten samen. Daarnaast staan we voor elkaar klaar. Zo zorgen we voor een gezellige en ondersteunende werkomgeving!

Sociaal werk

Naast gevarieerd werk doe je ook heel sociaal werk. Je hebt vaak leuk contact met bellers omdat je hun problemen oplost of hun vragen beantwoordt. Dit betekent dat je een verschil kunt maken in hun dag en een positieve impact kunt hebben op hun ervaring met het bedrijf.

Variatie

Wat het werken bij Pricon zo leuk maakt, is de afwisseling. Elk gesprek is anders, net als elke beller. Je hebt contact met klanten van zo’n 370 verschillende bedrijven, en elk bedrijf brengt andere telefoongesprekken met zich mee. Die afwisseling maakt het werk heel leuk!

Persoonlijke ontwikkeling

We geloven in jouw groei en ontwikkeling en daarom investeren we graag in jou. Of het nu gaat om coaching, training in gesprekstechnieken of kansen voor doorgroei, bij Pricon krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt om te blijven groeien.

Over Pricon

Pricon is inmiddels al 30 jaar een van de grootste spelers binnen de Nederlandse klantenservicebranche. We helpen bedrijven met hun klantcontact, klantbeheer en bereikbaarheid. Bij alles wat we doen, staat kwaliteit en klantgerichtheid centraal. We begrijpen hoe belangrijk klantcontact is voor tevredenheid, beleving en loyaliteit. Daarom streven we er altijd naar om uitstekende klantenservice te bieden. Onze kernwaarden zijn dan ook: Kwaliteit, Klantgerichtheid, Deskundigheid, Continuïteit en Professionaliteit.

Ons team bestaat uit enthousiaste en ervaren collega’s. Of je nu jong bent of al wat meer levenservaring hebt, iedereen voelt zich hier thuis. We geloven in een respectvolle en informele werkomgeving, waar collega’s elkaar ondersteunen en waar je altijd terecht kunt met vragen of problemen. Samen zorgen we ervoor dat iedereen met plezier naar het werk komt.

Pricon Kernwaarden

Dit zijn je collega’s

Bij Pricon draait alles om mensen. Als team hechten we veel waarde aan het contact met onze opdrachtgevers en met elkaar. We streven naar een inclusieve en open werkcultuur waarin iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn.

Ons team is divers en bestaat uit collega’s van verschillende leeftijden, van net afgestudeerden tot ervaren medewerkers die al geruime tijd bij ons werken. Deze diversiteit zorgt voor een rijke mix aan achtergronden, perspectieven en ervaringen. En dat is precies wat we belangrijk vinden!

Dit zeggen je toekomstige collega’s

Jerry, 36

Jerry: ‘Pricon heeft vanaf dag 1 geïnvesteerd in mij als Klantenservicemedewerker. Mijn kennis en vaardigheden zijn enorm ontwikkeld. Daardoor voel ik mij deskundig en zelfverzekerd en haal ik veel plezier uit mijn werk. Elke dag nieuwe mensen helpen, hoe mooi is dat?’

Sophia: ‘Ik vind het leuk om naar mensen te luisteren en ze te helpen. Ook is een goede sfeer op kantoor voor mij heel belangrijk. Bij Pricon kan ik werk doen waar ik energie uit haal en heb ik flexibele werktijden. Zo kan ik tegelijkertijd afstuderen!’

Sophia, 24

Past werken in de klantenservice bij mij?

Dus werk jij graag met mensen en haal je plezier uit het oplossen van problemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Klik snel op de knop hieronder voor meer informatie over de functie en solliciteer direct. Wie weet wordt jij onze nieuwe collega!