Vacature vakantiekracht zomer 2019

13 februari 2019

 

Pricon zoekt vakantiekrachten m/v voor de zomer van 2019
12 tot max 30 uur per week

Wie zijn wij?

Pricon bestaat sinds 1992 en is een facilitair klantcontact center gevestigd in Emmen en Capelle aan den IJssel die bekend staat om haar service mentaliteit. Ons contactcenter is gericht op inbound telefoonverkeer wat wil zeggen dat we per maand tienduizenden telefoontjes binnenkrijgen van ongeveer 350 verschillende bedrijven. Onze klanten zijn o.a. gemeenten, woningcorporaties, pakketdiensten, onderhoudsbedrijven etc. Bij ons werken ongeveer 80 medewerkers. We zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend. Dit brengt met zich mee dat wij van onze medewerkers verwachten dat zij bereid zijn om naast de diverse dagdiensten ook ’s avonds en in het weekend te willen werken.

Op zoek naar een leuke baan voor komende zomerperiode?

We zoeken vakantiekrachten voor onze vestiging in Emmen. Het is belangrijk dat je minimaal één avond per week beschikbaar bent (vanaf 16.00 uur) en in het weekend. Voor de weekenden heb je de keuze om 1 van de 2 weekenden te werken op zowel de zaterdag en de zondag of ieder weekend maar dan elke zaterdag. Er is een goede kans om aansluitend aan deze periode bij ons te blijven. Een ideale bijbaan met leuke collega’s, bijvoorbeeld naast jouw studie.

De functie?

De inboundagent behandelt het inkomende telefoonverkeer van onze klanten volgens procedures en beslisbomen. Voor de functie wordt gebruik gemaakt van vele diverse computersystemen. Functie-eisen:

Je hebt minimaal MBO/HAVO niveau, uitstekende spreek- en schrijfvaardigheid in de Nederlandse taal, spreekvaardigheid in het Engels en bij voorkeur Duits. Je bent klantgericht en dienstverlenend, flexibel qua planning en denken, kunt snel schakelen tussen vele computerprogramma’s/-systemen en hebt een brede maatschappelijke ontwikkeling.

Is jouw interesse gewekt?

Het werken als agent bij Pricon BV is vooral leuk, afwisselend en meer omvattend dan menigeen zich kan voorstellen. Mocht je interesse hebben voor de functie dan dagen wij je uit te reageren middels een korte motivatiebrief met CV.

Graag ontvangen wij zo spoedig mogelijk je reactie per mail via pz@pricon.nl