Vacature vakantiekracht zomer 2019

13 februari 2019

Pricon B.V. zoekt Vakantiekrachten  

12 -30 uur per week

Wie zijn wij?

Pricon B.V. is een facilitair klantcontact center in Emmen en Capelle aan de IJssel.

Wij verzorgen telefoondiensten van ongeveer 350 verschillende bedrijven zoals, gemeenten, woningcorporaties, pakketdiensten, onderhoudsbedrijven etc. Voor deze klanten nemen we bijv. de helpdesk, de storingsdienst en de achterwacht over  wanneer deze bedrijven even niet zelf telefonisch bereikbaar zijn of zelf niet over een dergelijke dienst beschikken. Dit doen we met zo’n 80 medewerkers,  7 dagen per week, 24 uur per dag. 

Van onze vakantiekrachten verwachten we dat je overdag  tot ca 19:00 beschikbaar bent.

Wat houd het werk in en wat vragen we:

Als inboundagent handel je het inkomende telefoonverkeer van onze klanten af volgens vastgestelde procedures en beslisbomen. We maken daarvoor gebruik van diverse computersystemen.

Daarom verwachten we dat je minimaal MBO/HAVO niveau heb. Dat je het Nederlands uitstekend beheerst in woord en geschrift, maar dat je ook de Engelse en bij voorkeur Duitse taal machtig bent. Je bent klantgericht en dienstverlenend, empathisch en stressbestendig maar ook flexibel qua planning. Je bent in staat om snel te schakelen tussen vele computerprogramma’s/-systemen en hebt een brede maatschappelijke ontwikkeling.

We bieden je een afwisselende baan in een prettige werkomgeving met een marktconform salaris.

Er bestaat een goede kans om aansluitend aan deze periode bij ons te blijven werken.

Kortom, een ideale bijbaan in Emmen met leuke collega’s, bijvoorbeeld naast jouw studie.

Solliciteren?

We ontvangen graag een actueel CV met een korte motivatie. Vermeld daarbij ook de eventuele bijzonderheden op het gebied van beschikbaarheid.

Je kunt jouw sollicitatie sturen naar: pz@pricon.nl