Vacature Inboundagent – tot 1 april 2020

21 januari 2019

Pricon B.V. is op zoek naar versterking…..

Pricon B.V. is een facilitair klantcontact center in Emmen en Capelle aan de IJssel.

Wij verzorgen telefoondiensten van ongeveer 350 verschillende bedrijven zoals, gemeenten, woningcorporaties, pakketdiensten, onderhoudsbedrijven etc. Voor deze klanten nemen we bijv. de helpdesk, de storingsdienst en de achterwacht over  wanneer deze bedrijven even niet zelf telefonisch bereikbaar zijn of zelf niet over een dergelijke dienst beschikken. Dit doen we met zo’n 80 medewerkers,  7 dagen per week, 24 uur per dag.

Omdat we een 24/7 organisatie zijn verwachten we van onze medewerkers dat zij bereid zijn om naast de dagdiensten ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend te werken.

Wat zoeken we:

Medewerker inbound   12- 32 uur per week – tot 1 april 2020.

Naast beschikbaarheid op kantoortijden verwachten we dat je minimaal twee avonden/nachten beschikbaar bent vanaf 16:00 en dat je 1x in de twee weken bereid bent om het weekend te werken.

Wat houd het werk in en wat vragen we:

Als inboundagent handel je het inkomende telefoonverkeer van onze klanten af volgens vastgestelde procedures en beslisbomen. We maken daarvoor gebruik van diverse computersystemen.

Daarom verwachten we dat je minimaal MBO/HAVO niveau hebt. Dat je het Nederlands uitstekend beheerst in woord en geschrift, maar dat je ook de Engelse en bij voorkeur Duitse taal machtig bent. Je bent klantgericht en dienstverlenend, empathisch en stressbestendig maar ook flexibel qua planning. Je bent in staat om snel te schakelen tussen vele computerprogramma’s /-systemen en hebt een brede maatschappelijke ontwikkeling.

We bieden je een afwisselende baan in een prettige werkomgeving met een marktconform salaris. Binnen Pricon is een arbeidsvoorwaardenregeling van toepassing. Hieronder vallen o.a. reiskostenvergoeding, stand-by vergoeding, 22 verlofdagen, 8% vakantiegeld en specifieke training en opleiding. Voor het werken op bijzondere tijdstippen hanteren wij een toeslagenregeling.

Solliciteren?

We ontvangen graag een actueel CV met een korte motivatie en vermeld daarbij ook de eventuele bijzonderheden op het gebied van beschikbaarheid.

Je kunt jouw sollicitatie sturen naar: pz@pricon.nl