Vacature inboundagent studenten 10-20 uur

21 januari 2019

Op zoek naar een leuke baan naast jouw studie?

We zoeken nieuwe collega’s voor onze vestiging in Emmen. Het is belangrijk dat je minimaal 1 avond beschikbaar bent (vanaf 16.30 uur) en in het weekend. Voor de weekenden heb je de keuze om 1 van de 2 weekenden te werken op zowel de zaterdag en de zondag of ieder weekend maar dan elke zaterdag. Tijdens vakantieperiodes ben je bereid om meer te werken. Het is een voorwaarde dat je bereid bent om op en rond feestdagen te werken anders heeft het geen zin om te solliciteren. Er is een goede kans om aansluitend aan deze periode bij ons te blijven. Een ideale baan naast jou studie met leuke collega’s!

De functie

De inboundagent behandelt het inkomende telefoonverkeer van onze klanten volgens procedures en beslisbomen. Voor de functie wordt gebruik gemaakt van van vele diverse computersystemen. Functie-eisen: Je hebt minimaal MBO/HAVO niveau, uitstekende spreek- en schrijfvaardigheid in de Nederlandse taal, spreekvaardigheid in het Engels en bij voorkeur Duits. Je bent klantgericht en dienstverlenend, flexibel qua planning en denken, je kunt snel schakelen tussen vele computerprogramma’s/systemen en hebt een brede maatschappelijke ontwikkeling.

Is jouw interesse gewekt?

Het werken als agent bij Pricon bv is vooral leuk, afwisselend en meer omvattend dan menigeen zich kan voorstellen. Het huidige beeld van de maatschappij over een callcenter is niet representatief voor Pricon. Mocht je interesse hebben voor de functie dan ontvangen wij graag een actueel CV met een korte motivatie. Vermeld daarbij ook de eventuele bijzonderheden op het gebied van beschikbaarheid/lesrooster. Je kunt jouw sollicitatie sturen naar: pz@pricon.nl