Nieuwe HR medewerkers

14 mei 2019

Sinds 1 april is ons team versterkt met twee nieuwe collega’s.

Irene Driehuis is op die datum begonnen als HR adviseur en Sandra Jagt is al eerder begonnen als HR ondersteuner.

Als HR adviseur is Irene verantwoordelijk voor het ondersteunen en adviseren van personeel en management bij de uitvoering van het personeelsbeleid. Je kunt dan denken aan zaken als werving en selectie, begeleiding bij ziekteverzuim, arbeidsomstandigheden, training, coaching, beoordelingen en begeleiding  van personeel, etc. Sandra bied daarbij ondersteuning  op o.a. administratief gebied.

Irene  heeft hiervoor  in diverse HR functies gewerkt. Zij is bekend met de Callcenter wereld. Ze heeft voorheen bij een groot inbound callcenter in Almelo gewerkt. Ze vind het belangrijk dat mensen bij haar binnen kunnen lopen voor advies of andere zaken die hen bezighouden. In haar vrije tijd geeft ze af en toe workshops in kooktechnieken, is ze gemeenteraadslid in Coevorden en spendeert ze zoveel mogelijk tijd buiten in haar tuin.

Sandra is een bekende binnen de organisatie. Ze werkt al bijna 4,5 jaar als inbound agent en is na een interne sollicitatie aangenomen als HR ondersteuner voor 8 – 10 uur. Ze doet dit naast haar werk als agent. Mooi om te zien dat medewerkers dus binnen de organisatie kunnen doorgroeien en ontwikkelen.